Koning opent nieuwe rechtbank in BredaSluiting jeugdzorginstelling LievenshoveStrafrechtadvocaten worden steeds belangrijkerDekker overweegt drastische hervorming rechtsbijstandBredanaars beschuldigd van afpersing, vrouwenhandel en filmen minderjarig meisjeMegazaak tegen gokmiljonairs gestartVerdachten in zaak Lou Herst onder voorwaarden vrijgelatenMinder jongeren in justitiële jeugdinrichtingOpname psychiatrisch ziekenhuis na brandstichtingOpa vrijgesproken van misbruik

K. (Kaltoum) Hider

khiderKaltoum heeft in 2013 haar bachelor HBO-graad behaald aan de Juridische Hogeschool in Tilburg. In het kader van haar afstudeerscriptie heeft zij onderzoek gedaan naar “Het inkomensbegrip bij een ondernemer in de huwelijkse voorwaarden met betrekking tot de vaststelling van de partneralimentatie.”

Tijdens haar studie heeft Kaltoum bij diverse advocatenkantoren in Breda stage gelopen, alwaar zij de nodige praktijkervaring heeft opgedaan.

Sinds september 2011 is Kaltoum werkzaam bij Van Vliet & Van Vliet Advocaten als paralegal. Als paralegal heeft zij de afgelopen jaren meegewerkt in complexe en minder complexe zaken op het gebied van personen- en familierecht in de praktijk van Alina en Nicola.

In januari 2016 heeft Kaltoum de opleiding Basistraining Mediation afgerond aan de Mediasi Academy te Wagenberg, alwaar zij thans de opleiding tot Register Mediator volgt.