Verdachten in zaak Lou Herst onder voorwaarden vrijgelatenDerde zitting in de zaak Lou Herst achter gesloten deurenMinder jongeren in justitiële jeugdinrichtingAdvocaten: “Geen onderzoek naar rol Otto bij liquidatie Van der Linde”Opname psychiatrisch ziekenhuis na brandstichtingOpa vrijgesproken van misbruikMogelijk reconstructie in zaak Lou Herst

Tarieven

Kosten rechtsbijstand

Wij hanteren een uurtarief dat varieert van € 160,– tot € 200,– (exclusief 21% BTW en 6% kantoorkosten). Dit is afhankelijk van de (juridische) complexiteit van de zaak, de daaraan verbonden (financiële) risico’s en uw financiële situatie.

Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop.

Ook het maken van vaste prijsafspraak behoort (in bepaalde zaken) tot de mogelijkheid. Ook kunnen wij u rechtsbijstand verlenen op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (ook bekend als “pro deo”). Voor meer informatie over subsidieerde rechtsbijstand verwijzen wij u naar de website van de Raad voor Rechtsbijstand.

Overige kosten

In het kader van een procedure heeft u naast advocaatkosten nog andere kosten, zoals bijvoorbeeld griffierecht, kosten van deskundigen, kosten in verband met het opvragen van uittreksels en deurwaarderskosten. Deze kosten komen voor uw rekening, ook als u op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand procedeert.

Wij informeren u (zoveel als mogelijk) op voorhand over de kosten die samenhangen met de door ons aan u te verlenen rechtsbijstand.

Blog

Nominatie voor beste vrouwelijke strafrechtadvocaat Noord-Brabant 2017

#Strafrecht

Met trots kunnen wij zeggen dat Nicola van Vliet wederom dit jaar door journalisten en strafrechtadvocaten samen met twee anderen vrouwelijke strafrechtadvocaten is genomineerd voor beste vrouwelijke strafrechtadvocaat van Noord-Brabant (2017).   Beste Advocaat van Noord-Brabant 2017 Lees meer

Meer blogposts