Voor ouders

Heeft uw kind hulp van een jeugdrechtadvocaat nodig?

 

  • gaat het niet goed met uw kind op school of thuis en ligt er een verzoek gericht aan de kinderrechter om uw kind onder toezicht te stellen van een Gecertificeerde Instelling (GI) of een verzoek om uw kind uit huis te plaatsen?
  • wordt uw kind verdacht van een strafbaar feit en krijgt uw kind te maken met de politie, justitie, de Raad voor de Kinderbescherming, Bureau Halt of de kinderrechter?
  • gaan u en uw partner uit elkaar en er moet een regeling komen over omgang of de verblijfplaats, of is uw kind uitgenodigd voor een verhoor bij de kinderrechter?
Ouders jeugdrecht

In deze of andere gevallen kan het wenselijk zijn dat uw kind wordt bijgestaan door een eigen advocaat die gespecialiseerd is in het jeugdrecht en uitsluitend de belangen van uw kind behartigt.

Onze gespecialiseerde, en bij de VNJA (Vereniging voor Nederlandse Jeugdrecht Advocaten) aangesloten, jeugdrechtadvocaten denken graag met u mee. In het eerste gesprek gaan we samen met u de zaak beoordelen en maken we afspraken over de kosten. Ook wordt met u gesproken over de mogelijkheden van gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo).

Contact opnemen