Koning opent nieuwe rechtbank in BredaSluiting jeugdzorginstelling LievenshoveStrafrechtadvocaten worden steeds belangrijkerDekker overweegt drastische hervorming rechtsbijstandBredanaars beschuldigd van afpersing, vrouwenhandel en filmen minderjarig meisjeMegazaak tegen gokmiljonairs gestartVerdachten in zaak Lou Herst onder voorwaarden vrijgelatenMinder jongeren in justitiƫle jeugdinrichtingOpname psychiatrisch ziekenhuis na brandstichtingOpa vrijgesproken van misbruik

Jongeren

Heb jij een jeugdrechtadvocaat nodig?

Gaat het niet goed met je op school of thuis en moet de rechter beslissen of je onder toezicht wordt gesteld of uit huis wordt geplaatst?

Heb je een strafbaar feit gepleegd en krijg je te maken met de politie, officier van justitie, de Raad voor de Kinderbescherming, Bureau HALT of de kinderrechter?

Zijn of gaan je ouders uit elkaar en ben je het niet eens met de omgangsregeling of je verblijfplaats of ben je uitgenodigd voor een verhoor bij de kinderrechter?

In deze of andere gevallen kan je hulp van een jeugdrechtadvocaat nodig hebben. De jeugdrechtadvocaat is er speciaal voor jou om jouw belangen te behartigen. Onze gespecialiseerde, en bij de VNJA (Vereniging voor Nederlandse Jeugdrecht Advocaten) aangesloten, jeugdrechtadvocaten helpen je graag.

In het eerste gesprek leggen we uit hoe het zit met de kosten. In de meeste gevallen kunnen we je bijstaan, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.

Blog

Informant of belanghebbende in het personen- en familierecht?

#Familierecht #Jeugdrecht

In procedures binnen het personen- en familierecht, met uitzondering van scheidingszaken, is het van belang om te weten welke juridische positie iemand heeft: informant, belanghebbende of helemaal geen juridische partij? Dit heeft te maken met de rechten en plichten die iemand tijdens een procedure heeft.   Belanghebbende Op grond van de wet wordt iemand als […] Lees meer

Blog

Nominatie voor beste vrouwelijke strafrechtadvocaat Noord-Brabant 2017

#Strafrecht

Met trots kunnen wij zeggen dat Nicola van Vliet wederom dit jaar door journalisten en strafrechtadvocaten samen met twee anderen vrouwelijke strafrechtadvocaten is genomineerd voor beste vrouwelijke strafrechtadvocaat van Noord-Brabant (2017).   Beste Advocaat van Noord-Brabant 2017 Lees meer

Meer blogposts